Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Oasen

 

då jag kröp genom öknen

blind av solen

det enda jag hörde var din röst

det enda som gav mig tröst

ofta spelade solen mig spratt

förvandlade dag till natt

stjärnorna om natten mig väckte

de tände vad solen släckte

hoppet och rösten din höll min hand

hela vägen för att nå fram

varje gång jag föll i öknens sand

tills jag fann vårt Samarkand

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-07-14 09:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) :)
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP