Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medtaget åter medtaget!

Det har plockats upp
tonvis med skräp från stränder
men visst är det väl knepigt att dessa ränder
aldrig går ur, men då är det ju tur,
att det finns folk med händer klara,
att naturen den så underbara
plockar fram igen, för visst
är den väl värd att bevara
och kunna ses
slippa täckas
av skräpets
flygande mara...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-14 12:56



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Så Sant! Kram Ann <3
2021-07-21

    ADI Nehlin
Ja det är ett elände men tack och lov en del som försöker göra något åt det. Väl skaldat!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt