Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obetydligheterna

 

tror du att man kan dölja reporna
med vackra dukar
spackel och påklistrade leenden

 

tror jag att man kan leva
utan att hitta lösa meningar
som inte betyder ett dugg

 

på sidan, längs bokryggen kanske,
vimlar bokstäver som aldrig
haft en enda vettig anledning

 

jag tror inte att vi vet om
mening ens vill byggas
av det totala svamlet som låtsas vara våra
liv

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-14 19:36



Bookmark and Share


  Jaseph
Ganska vettigt att tala om det meningslösa bruset. Det öppnar upp
absolut.
2021-07-26

  Eva Langrath VIP
Ord som berör mig.
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP