Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande kantiner


den ständiga frågan vax on eller vax off
faktum människan har själv förorsakat
virus och pandemier
så en kan inte skylla på andra än sig själv
för alla är delaktiga
till miljöförstöringen
då får en ta skeden i vacker hand
det kommer alltid finnas sådana
ibland utrotar de sig själva
självmordssekterna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2021-07-15 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP