Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis alla monarkister ! 2





De tre kungabarnens aktier är värda över 100 miljoner.

Vi "undersåtar" lovar och svär att inte bli avundsjuka
utan ser bara fördelar med att dessa snorungar får
ha det så bra som bara möjligt...utan att ha sönder
sina händer, rispa sin hud eller behöva tänka för
deprimerade tankar om huruvida livet är värt att
leva när man får det serverat på guldfat.

Hipp hipp hurra för kungatrion ! En stolthet värd
att bevara för tid och evighet.

Och vem har sagt att just DU kom till världen
för att få lycka och solsken på färden.....

Vi lever ju för fan i en demokrati där vem som helst
har rätt att bli rik.

Det har sossarna sagt.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-15 07:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
De som levde fattiga i mon
Sköt Grevens Älg.Åt av
dess kött o hyllade
samtidigt Monarkin
Som något Finare o
Bättre än alla andra
förmyndare o för
-tryckare uti
samhället!
Upphöjd
i all sin
ädlaste
renhet!
;)


2021-07-16

    Lena Staaf VIP
Ingen vågar röra monarkin. Den heligaste av alla heliga kor i Sverige.
2021-07-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det är nu över 33+ hett i Kungliga Staten, värmen stiger men kraftig nederbörd tillkännages, "handlingarna dvs aktie stiger som värme på en termometer utanför, vem är skildig? 100 000 miljoner är en fatig lapp i Sverige.
Demokrati tillåter oss att ha en kylfläkt och kallt vatten i dush och 1 kg körsbärs stjernor bergamunition från Lidel med 49 kr.
ingen som kan tänka logiskt kan säga på en sådan värme när akti er växer.
Jag är nyfiken på om det finns finska kvinnor i Finland med 25 m kjolar i denna hetta?
2021-07-15

  Niliboy
Leve monarkin å kungabarnen! Dom är väl fina!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP