Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas Resenär

Säg, var kommer de ifrån?
Drömmarna jag ständigt bär.
Eller skuggorna i ögonvrån
som är ifrån en annan sfär.
Allt det jag "ser" här inifrån,
förnimmelserna jag uppbär.
Insikter som i ovanifrån...
som mig ständigt något lär.

Säg, var kommer den ifrån?
All längtan som mig alltid när.
Den gömmer sig i dimridån
men pockar alltid på och tär.
Om alla dessa är jag mån.
Varenda instinkt är mig kär.
Min dag blir aldrig monoton
som drömmarnas resenär.




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-07-15 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP