Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En vakthund


finns vare sig jag vill eller inte
kanhända den vet mer än jag
men du ska veta
aldrig behöver jag vara ensam
kommer i vardagen samman
med nästan alla

jag är social men har även karaktär
som ger uttryck för sina åsikter
men det gör nog de flesta
har jag lagt märke till här
så det är fullständigt normalt :)

det absolut värsta jag vet
rutiner och sysslolöshet
men för den skull är jag ingen dörrmatta
slickar ingen annans hand än klokugglans
oavsett förband
som tex Ghost-sångarens
"Det är mitt jävla band"

kända skyttar:
Walt Disney, Ulf Elving
Ernst Hugo, Sven Bertil Taube


Så tacksam för livet
så tacksam för alla vänner jag har
så tacksam för dig älskade klokuggla kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-07-15 08:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hm också blockad
2022-07-08

  Monica Lindgren
Blir förälskad i bilden! Helt underbar. Texten är också bra!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP