Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kul som inget annat

 

Kul!

Kul!

Kul!

 

Har man så länge är man ung

 

Sällskap

Sällskapsresa

Sällskap vandring

 

Gör livet till nyttig

 

Ensamheten!

Ensamheten!

Ensamheten!

 

Dödar allt liv

 

Kul!

Är

Inte allting längre

 

Kul!

Är

Jag inte längre




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-07-15 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP