Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Elvis


Knoppade



tur som en tokig knoppade till
efter uteknoget och värmen slog till
ibland man vill
men orken räcker inte till
den luren var rena turen
för när jag vaknade
hade jag funnit något jag saknade
var åter pigg som en mört
och glad som en lärka
kan inte bestämma så där i en hast
på en kafferast
den som spar den har
krafter kvar till kvällen
det är den senaste modellen


Rena lyxen det blir bara 27 grader idag


















Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-15 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP