Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hetta



Livet samlar sig och överlever
på svalkande skuggsidan
och skogen knyter sig
barren på granen glöder
andas med korta andetag
tills solnedgången
och det lilla spindeldjuret
har spänt ett skirt nät
mellan olika fästen
där under natten han fångar
daggen
stillar sin törst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2021-07-15 12:45



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin naturpoesi. Panteism.
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP