Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fångade


hinner vi fånga dem
alla de viktiga orden
då vi bygger vårt hus
fäster på pränt våra drömmar
vi börjar med grunden
språket går uppför trappan
tills vi når taket
och blicken fångar rymden
alla stjärnorna
Det viktigaste ändå
att vi kan andas därinne
hoppet är syret
garnerat med kärlek och tro
då huset står färdigt
kan vi lämna det med ljuset tänt
inifrån hör vi musik
och röster
det är några gäster
som hälsar på




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2021-07-15 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP