Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det där med associationer


Luffarschack

visst är det väl så
ett ord här ett annat där
sinnet fångar
och vi tolkar med själen
ofta vandrar vi bort
över schackbrädet
hoppar från vitt till svart
stannar till vid tornet
och bygger oss ett rede
eller en festival
en cirkuskupol
där vi jublande oss svänger
utan rädsla i trapetsen
i mörkret finner vi på sin vakt
ringens väktare
som vid bordet satt
en frostkall natt
hukad över brädet
i väntan på födelsen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-07-15 13:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
huvaligen skriver sanningen före jag läser dem.
synsk kallas det även tunn hud
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP