Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändningen

I väntan på vändningen
värmeväxlingen
andhämtningen
invändningen i inandningen.
*
Vänder mig bort från
den ovälkomna vilsenheten
vänder tillbaka till
den inhämtade vänligheten
*
och den efterlängtade vanligheten.
.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-07-15 14:14



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
å, vad jag tycker om Vändningen - den positiva förvissningen att nu snart vänder det!

nu gäller
att bli av med
att bli klar med
det som hindrar
vanlig-livet
2021-07-17

  Kajan VIP
Tänker mig en stor längtan efter en förändring, ett skifte; att finna fast mark efter en osäker period, och äntligen tillåtas vila ut. Tycker om den mjuka läsrytmen som liksom vänder om i en och samma mening eller strof.
2021-07-16

  Cikoria Blå VIP
Väl valda ord om.hur man saknar det vanliga när det kommer något oönskat in i och stör

2021-07-16

  Sparvögat VIP
Fina ord, att vända blicken från det ovälkomna och famna vardagens vänlighet…
2021-07-15

  Solweig Jansson VIP
Jättefin text om hur man verkligen kan längta efter den vardagliga vanligheten - den är underskattad . .. .
2021-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Högst aktuellt tema med hög igenkänning. Superbra!
2021-07-15

  Öknens Ros VIP
Vanligtvis är vanligheten verkligen vilsam.
2021-07-15

  Öknens Ros VIP
Vanligtvis är vanligheten verkligen vilsam.
2021-07-15

  Susen VIP
En längtan till det vanliga utan det ansträngande påslaget
2021-07-15

  Bodingen VIP
Vänd dig även bort från eftersläpande overkligheten...
2021-07-15

  Ulf Carlsson VIP
Fina uddrim och inrim i detta tema med variationer!

2021-07-15

  Niliboy
Ja , här har en vändning inträtt, bara 20 grader å svalkande regn hela dan, härligt med vändningar till det svalare!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP