Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk framåt


Att fullfölja sina planer

Att fullfölja sina planer
är lovvärt
men om det inte går
skaffa dig nya planer




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-15 16:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det här diktjaget har en positiv livssyn! Behövs sådana röster!
2021-08-16

  Minkki VIP
koka ord !
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP