Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell


fru Skata



avbröt hemestern
stampade ivrigt över växthustaket
människan reste sig
ur åkern och kastade en boll
hopkramade okvädningsord
på inkräktaren
en vingpenna låg avbruten på marken
då fru Skata flaxade bort
de nykläckta ungarna
fredade till nästa dag

allt kommer på en gång
ur ketchupflaskan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-07-15 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP