Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

När du förstod
hur mina känslor
var för dej
såg du ömt på mej
och fällde orden

Bara det inte
gör för ont




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-15 21:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert!
2021-07-16

  Poesia VIP
Griper tag
2021-07-16

  Classico VIP
Jätte fint skrivet som man verkligen kan känna igen sig i :)
2021-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn.
2021-07-16

  Minkki VIP
En helt underbar och härligt mänsklig text, tack att vi fick läsa den!
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP