Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att svälja ett hav

Fragment av sorg

Ett hav av svalda tårar

Blundar hårt och ler




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-21 06:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bra där. Stort innehåll med få ord. Känslostark!
2021-07-21

  Marita Ohlquist VIP
En fantastiskt bra text om att sorgen inombords.
2021-07-21

  Nanna X
En stark dikt, fantastisk titel!
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP