Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


traden


I vägen


Jag hade satt mig
trodde jag
på ett lugnt och avskilt ställe

kepsen på
och sommarkrysset i knät

Rätt som det var
kom en jättegeting rumlande
emot mig

den där ser giftig ut
vad ska jag göra -
hann jag tänka

Hukade mig
och bumlingen passerade
ovanför mitt huvud

fortsatte sin vingelfärd
mot ett för mig okänt mål

Tänkte till -
den där getingen var inte ute
efter mig

det var jag
som satt i vägen för getingtraden
som gick rakt igenom

mitt epicentrum







Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-16 15:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en naturupplevelse.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP