Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömntutan


Tänk att få sova
hela natten

Som Tumme Lisa
i en blombladsknopp

Ända tills tuppen gal
och solen stiger opp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 06:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allvarligt talat, detta har varit min önskan i flera års tid, och jag avundas de som inte brottas med de fysiska problem jag brottas med. De får nämligen sova hela nätterna.
2021-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Det var en fin önskan.
2021-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag blir tutan på morgonen.
Tutan Khamon.
Då kompenserar jag för förlorad nattsömn.

2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP