Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgonkram älskade uggla<3


Klagomuren


där sitter de varje dag
och beklagar sig
de bråkar och slåss ibland
så hårtofsarna ryker
ibland putsar de varandras brynja
och gör gemensam sak
de är som tvillingar
men mest av allt längtar de
så där riktigt vansinnigt
efter lämna fotavtryck
över sommarens duk
förstår ingenting alls
är de mindre värda
än koltrastungarna?


så där utan ironi om allas lika värde






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-16 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP