Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din barndom som ruiner



Du växte upp
vimmelkantig
med ännu ej stelnade sårskorpor
huggen hade gått djupt
förgiftade

Du växte upp, såg dig om
för att se om barndomen var kvar

Den var kvar
som ruiner

Du bestämde dig för att bli arkeolog
och skrev en bok

"Mitt eget kol-14"
succe`
kolet förvandlades till diamanter

Nu på äldre dar växer en mossa över ruinerna
du skrapar bort en ormbunke
hittar en kvickrot

Och under den...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-16 08:31



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
.....dina rötter eller pandoras ask....
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP