Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fullstor

Regnkö
Och han har fått en faktura på underarmen
De gick in från sidan och begärde
Hund smun
Och de färgerna

Du måste förstå att så där kan man inte stå
Säger hon
Inte vika lakanen så där
Och jag är dum och har inget att tänka med
Förutom att ingen gillar mig




Fri vers av räddare/antenner
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-07-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner