Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen


har betydande svårigheter kränga skinnet
slingrar sig varje dag i sin ask
uppfinningsrik
en del har inget förstånd
fanbärare åt djävulen
stänger dörren för budbärare
det är summan handlingar
som har betydelse, de visar vem ormen är
skyr all form av manipulation
går ljusets väg, inte mörkrets.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-07-16 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP