Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa mjukt

Styr stegen mot olika mål

Håll fast

Vid räcket

Kör upp en ny väg

Där funderingen

byter ut rädslan

Tar  steget mot  en ny tid

Där äkthet bevarar  skönheten

Ren oskuldhet

Landar mjukt

Låter foten

Stå stadig nu

Längtar efter livet

Blir kvar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-16 11:09



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vacker, fint och ärligt, tycker om dina ord.
2021-07-21

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att söka och finna den rätta vägen.
2021-07-16

  Niliboy
Söker du livet glöm inte den levande tron, den bär när det är tungt!
2021-07-16

  alicja lappalainen VIP
dikten om att pröva sig fram
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP