Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARKAPITAL

Skänk mig

kärleksord

så jag blir rik

sätter in dem

kapitalet växer

år från år

sparräntan skyhög

inga uttag göres

från Hjärtebanken

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-07-19 17:38



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hjärtebanken-vilken fyndig verksamhet
2021-07-25

  Blomma-Stjärna VIP
Skänk Kärleksord
sätt in på Hjärtebanken!

Underbart och Fyndigt!
Äkta rikedom!
2021-07-21

  Susen VIP
Hjärtebanken! Så underbart skildrat och tänkvärt
2021-07-20

  Öknens Ros VIP
Denna var fyndig!
2021-07-20

  Kajan VIP
Vad gulligt och smart !
2021-07-19

  M.Eta
Tänk vad man kan göra med kärleksord!
2021-07-19

  Niliboy
Fint om kärlek som kapital, kanske man borde investera!?
2021-07-19

    Lena Staaf VIP
En hjärtego dikt! (Men oroas lite över inflationen?)
2021-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivit om evig kärlek.
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP