Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn som ett skimmerdon

 


för lövglittret


esplanaderna


 


fjärilssvärmen


nektarraderna


 


för ängslyckan


och blomsterhavet


 


är solregnet


det inre navet




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-16 11:29



Bookmark and Share


  Susen VIP
Rytm på denna dikt i rim skimmrar vackert som regnets nav
2021-07-17

  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2021-07-17

    ej medlem längre
Underbart hur du nyskapar ord och hur allting så skickligt länkas samman i de två sista raderna, "solregnet" som både ger och är liv.
2021-07-17

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt med fin rytm och rim.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP