Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT TALA ÄR SILVER OCH TIGA ÄR GULD

Säger man inget, har man ingenting sagt.
Det är innebörden av god ton och takt...
"Att tiga är guld", har en säregen prakt,
och att "tala är silver", så var på din vakt!
Men tystnad är också ett sätt att få makt,
ett oförskämt uttryck för mänskligt förakt.
En tystnad blir ofta så tung och kompakt
och vållar stor skada när den slutit pakt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-07-16 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP