Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Änglavakt


vi tackar livet
som är oss givet
vi tackar för dagen och nattens vila
i rofyllt läger
och vi tackar ängeln
som tyst går vid vår sida
katastrofen
gav oss större klarhet
saker och ting kan ses från flera håll
då Livet står oss nära
men mest av allt tackar jag dig
som funnits där
alla åren
älskade klokuggla <3













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-16 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP