Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd över jord


Om hoppet är en fågel

då är längtan ett moln

i en fri himmel

skapad av tron

att allt ordnar sig

till slut

*
*
*



 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-19 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP