Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

 

 

en enda blick

och jag var förlorad

dina mörka ögons djup

djup som en brunn

jag drunknade hjälplöst

 

jag tappade vett och sans

fastnade i sinnesrusets dans

allt som fanns var du

och min heta längtan

 

vanvettig var min åtrå

din kropp så het och vacker

du gav mig allt och mer därtill

jag vill, jag vill, jag kved

du var så gudomligt skön

 

på orgasmens böljande hav

där vågor heta smeker

våra kroppar mötes

i djupaste harmoni

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-16 19:09



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens hetta diktad i sensuella heta toner!
2021-07-19

  PPQ
så magiskt vacker
2021-07-17

  Susen VIP
Sensuellt och vackert kärleksmöte där kemin stämmer till fullo
2021-07-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Plötsligt händer det...
2021-07-17

  Kungskobran VIP
Kärleken är varm och het
brinner av kyssar och smek
låt den aldrig bli ett svek
2021-07-17

  Bodingen VIP
Plötsligt händer det...
2021-07-17

    Lena Staaf VIP
Ett hett kärleksmöte utan betänkligheter.
2021-07-16

  Sparvögat VIP
Sensuell hetta i dina kärlekstörstande ord…
2021-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP