Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftkyss och trollsländeton

Återfann nyckeln
till den poetiska porten

klev in i
en magisk värld

rusig av doftkyss
och trollsländeton

där koltrasten och svalan
anförtror mig
livets små hemligheter

harpaltens krypin
en hemlig lövsal fylld
av gryningens guldord

där varje blomster
blad och vattendrag
är hudberörande

porten lämnar jag
lätt på glänt

för dig







Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 19:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fin ingång till en hemlighetens värld och
lika berörande slutstrofer.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP