Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av tvivel

 

Begär gärna mitt hjärta

men räkna inte slagen

som skulle de slå

för dina vackra ögon.

 

Ta inte mina händer

om du tror

att de aldrig ska släppa

tanken på att alltid beröra.

 

Min kärlek är en virvlande ström

där ingen våg lämnas osedd

min styrka är vinden

som drar bort orosmolnen

vi funnit i stunder av tvivel.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-07-16 20:11



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra gestaltad kärleksrelation. Men jag förstår det, som att diktjaget är självständigt. Lite motsägelsefullt: "om du tror att de aldrig ska släppa tanken på att alltid beröra", dvs den andra parten ska inte vara för säker? Slutet "som drar bort orosmolnen vi funnit i stunder av tvivel" tyder på att diktjaget vill att relationen ska vara beständig! Facit har du!
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP