Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgsättningar



Rödbetan blev helt
grön av avundsjuka

När
färska tomater
från växthuset

Blev placerade
alldeles tätt intill

Det gällde ju att
hålla färgen men

Såå skrikigt rött!

Någon måtta må
det ju även va för
en vanlig grönsak?






Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-17 09:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...då sa den gula bananen till den gröna bananen: Var inte så omogen...
2021-07-23

    Lena Staaf VIP
Kul text!
Ja det ska alltid finnas något att vara avundsjuk på.
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP