Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorm

Skuggormen ringlar över marken
rinner in i mig och stannar där.
Jag badar i skogens djuptid.
Bara här växer skira tankar
bara här känns rötterna.

Hugg ner skogen
och den kommer att finnas kvar
som en spöklik balladdans
i vinden
i minnet
i vårt inre.

Skuggormens ramar får inte sprängas.

Skogens blod är på våra händer.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-17 08:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk dig en saga utan skog.
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP