Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(avdelning:bevingade ord)


Linné citat:




***
Ju mindre djur,desto fruktsammare
Äro de. Om en Elefant skulle föröka
sig så fort som en lus skulle jorden
gå under. ..



***
En ekonom utan kunskap om naturen
är därmed som en fysiker utan kunskap
om matematik.


***
Lapparna är våra lärare och vi ska lära
av dem.Då blir vi på alla sätt lyckligare
och friskare.(Linné om Samerna efter
sin Lapplands resa.)


***
När alla tankar
kretsar kring en sak
och personen tappar
intresset för andra
saker. Då börjar melankolin.


















Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-17 09:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Människan fixar så att vi går under ändå
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP