Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sval



Hettan
denna morgon

Mitt hjärta
var öppet

Snälla du
väx upp

Mogna, sträck dig
över gränser

Låt mig inte vänta
så länge till

Möt mig, jag
söker din harmoni

Kyler sinnet
värmen avdunstar

Jag blir sval












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-17 09:33



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint, om hur det kan vara i en relation. Att man inte är i fas med vrandra!
2021-07-30

  Monica Lindgren
Så fint! Vem "du" är kan väl läsaren själv få fantisera om?
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP