Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fras som höll på att bli ett meddelande som dm på instagram well frasen funkar i poesins backchanel...


kvinna

Du ser helt fantastisk ut är du ligger nyvaken och strålande
Täcket hela vägen upp till hakan och du ler in i kameran
Så säg mig skulle jag kunna locka dig med att erbjuda kaffe och oralsex
Jag är säker på att du smakar lika gott som du tycker kaffet smakar

Kvinna, du har det där som jag inte kan ta mig förbi oberörd
Det finns en skönhet som bara en trygg vuxen kvinna kan ha
Och jag älskar ditt vackra långa hår och ditt leende
Och alla de där orden som du sväljer får mig att vilja smaka dig
Bara känna en droppe eller två av dig, din smak och dina tårar

Så jag fick den där bilden av dig
Jag försökte prata bort det, låtsades som jag inte alls försvann in i dig bort i drömmen
Men det finns något varmt och väldoftande kring allt som är du
Och jag hade kunnat dö för att få slita bort täcket och kyssa linjerna vid din mage

Kvinna jag känner inget motstånd eller ovilja, ara en behaglig tystnad och det kan vara ett möte i sig
Så kvinna jag fortsätter att försöka smeka dig hela vägen dit med mina ord
För kvinna du är så vacker, ditt leende, den där halsen och din aura
Din kropp är en vuxen trygg kvinnas kropp
Och jag vill ha den, ha den helt och hållet

Så du tror att vi kan fly från det som är glöd och gnistor
Jag vet ännu har inga lågor slagit upp
Men som jag ser det så är det varmt nog för att man inte ska påverkas kontant
Och det är inte en känsla självständig, inte ett behov, det är bara känslor som är kopplade till dig och din persona, du är inte bara en av alla dem

Kvinna du jag kan höra dig andas, andas lite djupare tills jag är med dig där
Jag kan höra hur du gnyr utan att säga ett ljud och jag har precis börjat smaka av dig med mina ord
Tänk vad härligt det vore om du kunde låta mig komma in i din, låta varenda ord tränga hela vägen djupt in tills du låtit mig ta dig dit kvinna
Och det finns inget politiskt korrekt i den sortens begär och lusta, och inga ramar för den sortens känslor, allt bara finns bara där älskling

Dina käkbens undersida, jag vill närma mig din sida av halsen både bakifrån och framifrån
Lyft upp ditt hår i nacken så jag kan kyssa dig där
Luta ditt huvud bakåt så jag kan slicka huden vid din strupe och kanske nafsa lite
Och sådan hunger som du väcker är omöjlig att stilla




Fri vers av PPQ
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-17 09:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuella, sköna rader, en hyllning till kvinnan som hon är.
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ