Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommargäster

Det kvittrar , kvirrar
surrar och inar

Och skogsduvans rop hörs
genom skogen

Morgonen är frisk
och sval

Andas lugnt ännu en stund

Innan sommargästerna
vaknar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-17 12:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känner igen mig, sommargästerna vaknar sent.
2021-07-17

    Lena Staaf VIP
Här anar jag reflektion från en bofast.
2021-07-17

    ej medlem längre
Här vaknar de tidigt
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP