Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs komplement till denna Försäkring Senryu 17/9 2016 och människa då 20160709


Vildvittrorna


Instinkten hjärtats spejare
släpper aldrig in dej
du måste vara som jag, har alltid garden uppe
känner vinddraget i ryggmärgen
första anhalten den oheliga alliansen
lättade ankar bland skären
vattenblänk
kringelikrokar magplask
snabeltandade grytmonster trampminor
halsbrytande vallgravar
fyllda med pirayor grävlingar
och 10meters krokomonster
när det första försöket misslyckades
"men människa då"
fågel Blå lades i malpåse …
och atlantångaren
avgick relingen skepp ohoj !
så himla skoj bjuda på ångest och tårar
levrat blod till brädden kopp efter kopp
hjärtegalopp

operation Barbarossa
planerades minutiöst innan landstigning
sjukdom fast i ingenmansland
tanksen rullade på
klipp
sms fångades av avatarer
klipp
1219 väg 42
klipp
170916
klipp
orkesterkung blev sand
svamp Bob spelar i nytt band
klipp
ur eldfågelns bröst sjunger trump-en
klipp
svetsa galler framför fönstret
för hindra sanningen
en lögn genererar alltid till flera
missiler slår ännu ned
klipp
landstigning ställer alltid till problem
minfälten exploderar
aborre assigiare
underhåller soldater
med dansanta mim
grodbladen gråter svarta tårar
i de ljusskygga gränderna

arvet
från spindelben


allas vår början
dörren slog igen, herr Schwindlerben
och fågelflunsan/Isdrottningen
satte kniven i klokugglans rygg
------återfallet över året
vad berättar historien om människor
som Hitler Göring och alla gelikar
hånar människor som står
med fötterna i avloppsdiket
förstår mig inte på
ondska lemlästar redan döda
våldgästar sidor
himlen fäller tårar över sorgens skog
förlorade massor av texter
då jag slutade huskattenspinner dec 2017
övergick till the wildcat jan 2018
efter all ångest och tårar vad som hände
fann sambanden de tre konstellationerna
husen med en herre i mittnavet
en female hos alla tre
så förlusten försumbar mot friden
att kasta stenkrossen av ryggen..

är det någon som förundrad om jag sprutar etter

anm. att vara snäll är att idiotförklara sig och är därmed måltavla
för en mängd xxxx, som inbillar sig att kråkmonster är svanar
och att kvinnor suktar efter dylika
-------lobotomi kräves







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-07-17 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP