Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förr

förr var det enkelt
att vara komplicerad

det fanns poeter
med ovanlig hårfärg

konstnärer som jagades
av månen och havet

fågelsång var symfonier

och folk mindes det bortglömda

det var inte som nu




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-07-17 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP