Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollaps

Många program
men inget att se
Ytans förförelse
kan ingenting ge

När kärlekens kraft
tappat sin mening
Återstår inget
som medför en rening

Bara sotet finns kvar
av svunna dagar
Klokskap förs bort
till instängda hagar

Solen som värmde
steker nu jorden
Sanning som hjälper
är borta ur orden

Vi går mot en höst
till en skymning av grått
när människan krossar
allt det vi fått




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-07-17 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP