Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att tänka om

Att skapa förändring

är enkelt

och extremt svårt.

 

Kroppen har sina rutiner

och sinnet har sina,

bryta mönstret

skapar oro

och frågor

i de allra djupaste vrån.

 

Tid att tänka om

men börja med att ta bort 

det negativa inombords

annars letar stressen

tillbaks

till alla skrymplen och vrån.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-07-17 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson