Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag i morgon blir det svalare kram <3


God nattsömn klokuggla

 

är viktigt för vårt mående

och det finns inget annat sätt

än att gå på avstånd

vet dock att mitt hjärta

följer ditt som din skugga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-07-17 19:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tackkram
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP