Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE FOLKVALDAS POLITIK

Vad kan förväntas av en befolkning
som inte lärt sig tänka självständigt
utan allt de har i sitt medvetande
är sådant som de hört på nyheterna
läst i tidningen eller genom rykten
och skvaller.

Det är sådana som tillhör de folkvalda
som förstört landet genom att låta sig
luras av politikers brandtal och sedan
rösta fram dom.

De ödesdigra konsekvenser detta miss-
tag av enfaldig godtrogenhet från för-
stelnade intellekt där politiker ljugit
för sig själva och folket medger att det
inte finns någon att ge sin röst åt.

Ska det bli någon förändring får var
och en bilda ett eget parti kallat "För-
ändringspartiet" alternativt "Folkets
privata folkvalda parti"

~



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-07-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP