Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Point of no return


Livets rytmer

Mellan varje hjärtslag

är jag död

Varje gång jag blinkar

upphör världen

Via andningen håller luften

mig vid liv

 

Varje morgon återföds vi

ur nattens livmoder

Månens faser mäter

tidens gång 

Årstiderna speglar

människans åldrar 

 

Vart fjärde år begraver vi

demokratin i valurnorna

 

Mellan varje hjärtslag 

är jag död

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-18 05:27



Bookmark and Share


  Koloristen
"Giv oss Barabbas lös!" ropade demokraterna.
2021-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Demokratin är en bluff så länge ett fåtal individer innehar den ekonomiska makten.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP