Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMICKRA DIG INTE

Du tror att jag läser det du skriver

Du inbillar dig, min vän

Smickra dig inte, Karl-Otto

Du tummar på sanningen

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-07-18 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP