Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självkänslan är själva...känslan


SPELA DIN TON


Sjung din vers
allt medan måne
glittrar vatten
och sol dolt sig

Sjung och spela
din sång över nejd
där svalor flyger lågt
över tjärn och sjö

Dröm dig bort
Lyssna till musiken
där ingen annan
tränger sig på




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-18 10:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mera snö, sade snögubben. Bokmärker texten.
2021-07-20

  Minkki VIP
kärnfullt och oändligt viktigt, bokmärker
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST