Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara fanns där, texten bara fanns där samtidigt som jag knepade på min novel, crssdressing female to male hmm l


drag king

Drag king


En evighet framför spegeln, precision
En tanke, en känsla, en verklighet
Vem ska bli pappas lilla älskling
Kanske är det en vacker kvinna, kanske är det en ung man
Kanske har du inte bestämt dig
Ännu en kontroll, ett djupt andetag och på med gördeln
Redo att möta världen som honom

Drag king, female tom ale
Kameran söker dig fångar dig
Titta hit, ut på röda matten
Du är redo för staden
Det finns en värld som du vill knulla med din persona
De slickar dig med sina ögon
Female to male, crossdressing

Nya svarta skor, en strikt väst, ett fickur och pipskägg
Du hade kunnat valt Freuds skägg, men det blev jack sparrow
Det finns något i det androgyna säger han din älskare
Det finns något i det androgyna hos dig som får världen på fall
Ligger inte hon som han framför dina fötter och gnyr av hunger och åtrå

Drag king, female to male
Och så redo för att göra stan
Drag king redo för att få ge sig hän
Och som om hon inte älskar det, som om han inte ber om det
Som honom ska världen tas i besittning
Rid natten hela vägen fram till gryningen, drag king
Female to male crossdressing


Snygga pollisonger, kanske strunta i skägget över huvudtaget, plommonstop och käpp
Linda brösten hårdare än vanligt och så extra stor uttfyllnad innanför gylfen
Och han som slickade dig i morse meda du väntade på kaffet kysser dig på stan när du kommer i hans kläder vid midnatt
Och det är provocerande, det är normbrtande
Men på torsdagskvällen har du läppstick och nymålade naglar, på fredag har du en snygg herrklocka, herrparym och herrskor
Drag king två olika världar i en och samma kropp
Det är show och det är att få ge sig hän och han älskar med dig hårdare och djuprae när gryningen kommer

Förstärk allt det där kvinnliga som är du genom att plocka fram det manliga
Och utmana dig själv och din kärlek, möt världen med nya perspektiv
Upp mot väggen, läppar mot en krökt nacke
Upp mot väggen låt dina händer ta för sig av en mans kropp
Du kräver, du tar för dig och du vill bli åtlydd
Och allt känns så härligt 2002
Drag king female to male









Fri vers av PPQ
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-07-18 10:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kontroversiell, provocerande för vissa, men säkert finns det drag Kings.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ