Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla<3


Friska vindar blåser in nytt liv

 

nu öppnar vi fönster och dörrar

korsdraget blåser in syrerik luft 

lungorna vidgas

och hjärtrytmen lugnas

den härliga normaltemperaturen

glöm inte skafferiet

och andra dörrar du ofta öppnar

vädra ut allt det unkna

även om filmen du såg missade tidtabellen

du stängde av zummern tog mjölktåget

efter vinbären och fjällfilen

och thékoppen

blåser tröttheten bort




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-07-18 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP