Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Till Ola

Idag för 49 år sedan blev jag mamma för första gången. En stor och omtumlande upplevelse. 2 år och 7 månader fick vi dela er liv fyllt av kärlek, smärta, hopp och sorg. Är så tacksam idag att Ola varit och är i en osynlig värld en del av mitt liv.


Till Ola
Solen glittrade till i silverramen
betraktar din busiga blick
glass en alldeles vanlig dag
i den förlängda tiden
skuggan gömde sig den dagen

Tacksamheten över att du funnits
växer och breder ut sig
över skuggan att du fick stanna
så kort tid

Ballongen i luften
stiger uppåt
till ditt skratt i minnet

Ett hjärta ritas på himlen
ett hjärta för kärlek
ett hjärta på din födelsedag
någonstans, någonvart i universum
vill jag tro

© Eva Hedlund fd. Langrath juli 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-18 13:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
O la vi såg nu
L iten påg ju
A lltid när med kvar
* oavsett var i
* rymden Du än far
* finns Du med ju
* i alla da´r!
2021-07-29

  Anya VIP
Så fint i sin tacksamma ton. Livet är tufft.
2021-07-19

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-07-19

  Nils-Robert
Så smärtsamt, så tungt men ändå finns det hopp och en tråd av glädje i din dikt.
2021-07-18

    Sefarge VIP
Livet är inget att ta för givet!
Tack för att du öppnade upp.
Och vi fick ta del av ditt liv.
;)
2021-07-18

  Susen VIP
En känslosam dikt om saknaden och förlusten av ett älskat barn. Kramar om
2021-07-18

  stormengudrun VIP
Sorglig och så självutlämnande <3
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP